Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Din professionelle VVS-montør i Køge

4373 4100

Hos Leon Petersen har vi gennem mange år udført VVS-installationer for kunder i blandt andet Køge, Roskilde, Taastrup, Storkøbenhavn og mange flere sjællandske byer. Vi har årelang erfaring med VVS, el og kloak, og derfor tilbyder vi alt lige fra kloakering, rørføring til huset og ombygning af badeværelset. Uanset opgavens omfang står vi klar til at udføre en kvalitetssikret service. I et samarbejde med os lægger vi stor vægt på gennemsigtighed og at være oprigtig overfor vores kunder. Du vil derfor altid kunne regne med, at vi udfører arbejdet inden for de aftalte rammer i forhold til pris, tid og kvalitet. Hos os kommer der ikke ubehagelige overraskelser senere hen, når arbejdet er udført. Vi er autoriseret vådrumsinstallatør, energivejleder, kloakmester og VVS-installatør. Derfor kan du med fordel vælge os, hvis du ønsker en samarbejdspartner, der kan være behjælpelig med alt fra naturgas, kloak til tømrer- og VVS-arbejde.

Din samarbejdspartner til byggeprojektet

En byggeproces indebærer oftest kontakt til flere forskellige fagmænd, og nogle gange kan det være rigtig svært at bevare overblikket. Derfor kan det ende med et slutresultat, der afspejler forvirring under byggeprocessen. Det er derfor en rigtig god idé at vælge en fagmand, der kan varetage forskellige opgaver. I Køge og omegn udfører vi regelmæssigt VVS-, el- og kloakrelaterede arbejdsopgaver i forbindelse med byggeprojekter. Under projektet er tillid mellem de to parter altafgørende, og derfor er det vigtigt at vælge en VVS-montør, man stoler på. I og med at vi har stor erfaring inden for branchen, kan vi tilbyde en kompetent rådgivning igennem hele processen, som i sidste ende medfører det bedste og mest holdbare resultat. Vi er med i det hele fra de allerførste planlægninger til selve udførslen og de administrative opgaver.

Få et kvalitetsgaranteret resultat hver gang

Vi garanterer et resultat, der lever op til dine forventninger. Dette er kun muligt for os, fordi vi hele tiden ajourfører os med viden inden for branchen, som spiller godt sammen med vores praktiske erfaring. Derfor er vi en pålidelig, kompetent og serviceminded samarbejdspartner, der altid har kunden i fokus.
Hvis du mangler en VVS-installatør nær Køge, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Ring på tlf. 43 73 41 00 eller skriv en mail til bad@leonpetersen.dk.

Åbningstider


Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands