Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

Din professionelle VVS-montør i Køge

Få tilbud på VVS opgave i Køge

  • Vi dækker hele din by
  • 24 timers døgnsupport
  • Hjælp til både private og erhverv

Hos Leon Petersen har vi gennem mange år udført VVS-installationer for kunder i blandt andet Køge, Roskilde, Taastrup, Storkøbenhavn og mange flere sjællandske byer. Vi har årelang erfaring med VVS, el og kloak, og derfor tilbyder vi alt lige fra kloakering, rørføring til huset og ombygning af badeværelset. Uanset opgavens omfang står vi klar til at udføre en kvalitetssikret service.

I et samarbejde med os lægger vi stor vægt på gennemsigtighed og at være oprigtig overfor vores kunder. Du vil derfor altid kunne regne med, at vi udfører arbejdet inden for de aftalte rammer i forhold til pris, tid og kvalitet. Hos os kommer der ikke ubehagelige overraskelser senere hen, når arbejdet er udført. Vi er autoriseret vådrumsinstallatør, energivejleder, kloakmester og VVS-installatør. Derfor kan du med fordel vælge os, hvis du ønsker en samarbejdspartner, der kan være behjælpelig med alt fra naturgas, kloak til tømrer- og VVS-arbejde.

Din samarbejdspartner til byggeprojektet

En byggeproces indebærer oftest kontakt til flere forskellige fagmænd, og nogle gange kan det være rigtig svært at bevare overblikket. Derfor kan det ende med et slutresultat, der afspejler forvirring under byggeprocessen. Det er derfor en rigtig god idé at vælge en fagmand, der kan varetage forskellige opgaver. I Køge og omegn udfører vi regelmæssigt VVS-, el- og kloakrelaterede arbejdsopgaver i forbindelse med byggeprojekter. Under projektet er tillid mellem de to parter altafgørende, og derfor er det vigtigt at vælge en VVS-montør, man stoler på. I og med at vi har stor erfaring inden for branchen, kan vi tilbyde en kompetent rådgivning igennem hele processen, som i sidste ende medfører det bedste og mest holdbare resultat. Vi er med i det hele fra de allerførste planlægninger til selve udførslen og de administrative opgaver.

Få et kvalitetsgaranteret resultat hver gang

Vi garanterer et resultat, der lever op til dine forventninger. Dette er kun muligt for os, fordi vi hele tiden ajourfører os med viden inden for branchen, som spiller godt sammen med vores praktiske erfaring. Derfor er vi en pålidelig, kompetent og serviceminded samarbejdspartner, der altid har kunden i fokus.

Hvis du mangler en VVS-installatør nær Køge, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Ring på tlf. 4373 4100 eller skriv en mail til [email protected].

Åbningstider

Alle hverdage mandag til fredag fra kl. 10.00-17.00
Lørdag har vi åben fra kl: 09.00-13.00
Søndag – Lukket

4373 4100

[email protected]