Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Din professionelle VVS-montør i Køge

4373 4100

Hos Leon Petersen har vi gennem mange år udført VVS-installationer for kunder i blandt andet Køge, Roskilde, Taastrup, Storkøbenhavn og mange flere sjællandske byer. Vi har årelang erfaring med VVS, el og kloak, og derfor tilbyder vi alt lige fra kloakering, rørføring til huset og ombygning af badeværelset. Uanset opgavens omfang står vi klar til at udføre en kvalitetssikret service. I et samarbejde med os lægger vi stor vægt på gennemsigtighed og at være oprigtig overfor vores kunder. Du vil derfor altid kunne regne med, at vi udfører arbejdet inden for de aftalte rammer i forhold til pris, tid og kvalitet. Hos os kommer der ikke ubehagelige overraskelser senere hen, når arbejdet er udført. Vi er autoriseret vådrumsinstallatør, energivejleder, kloakmester og VVS-installatør. Derfor kan du med fordel vælge os, hvis du ønsker en samarbejdspartner, der kan være behjælpelig med alt fra naturgas, kloak til tømrer- og VVS-arbejde.

Din samarbejdspartner til byggeprojektet

En byggeproces indebærer oftest kontakt til flere forskellige fagmænd, og nogle gange kan det være rigtig svært at bevare overblikket. Derfor kan det ende med et slutresultat, der afspejler forvirring under byggeprocessen. Det er derfor en rigtig god idé at vælge en fagmand, der kan varetage forskellige opgaver. I Køge og omegn udfører vi regelmæssigt VVS-, el- og kloakrelaterede arbejdsopgaver i forbindelse med byggeprojekter. Under projektet er tillid mellem de to parter altafgørende, og derfor er det vigtigt at vælge en VVS-montør, man stoler på. I og med at vi har stor erfaring inden for branchen, kan vi tilbyde en kompetent rådgivning igennem hele processen, som i sidste ende medfører det bedste og mest holdbare resultat. Vi er med i det hele fra de allerførste planlægninger til selve udførslen og de administrative opgaver.

Få et kvalitetsgaranteret resultat hver gang

Vi garanterer et resultat, der lever op til dine forventninger. Dette er kun muligt for os, fordi vi hele tiden ajourfører os med viden inden for branchen, som spiller godt sammen med vores praktiske erfaring. Derfor er vi en pålidelig, kompetent og serviceminded samarbejdspartner, der altid har kunden i fokus.
Hvis du mangler en VVS-installatør nær Køge, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Ring på tlf. 43 73 41 00 eller skriv en mail til bad@leonpetersen.dk.

Åbningstider


Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+