Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

Din VVS-installatør i Roskilde og omegn

Få tilbud på VVS opgave i Roskilde

  • Vi dækker hele din by
  • 24 timers døgnsupport
  • Hjælp til både private og erhverv
Hos Leon Petersen har vi mange års erfaring med store som små VVS-installationer, og derfor vil vi også rigtig gerne hjælpe dig med din arbejdsopgave. Vi er autoriserede VVS-installatører, hvilket gør, at du kan være 100 % tryg ved, at vi overholder lovgivningen og leverer et kvalitetssikret resultat.
I et samarbejde med os er du sikret en fagmand, der udelukkende vælger den bedste løsning for dig. Her tænker vi både i forhold til pris, materialer og behov. Vi vælger aldrig en billig løsning nu og her, hvis vi kan se, at løsningen på sigt vil blive dyrere end forventet. Derfor sørger vi altid for at informere og rådgive vores kunder grundigt, så de får et resultat, som de er glade for i mange, mange år. Vi hjælper gerne med el, VVS og kloak hos private såvel som erhvervskunder og offentlige.

Derfor skal du vælge en autoriseret vvs-installatør

Der er nogle VVS-arbejdsopgaver, som man godt må og kan udføre selv som f.eks. at montering af en vandhane eller et blandingsbatteri. Dog er det vigtigt at overlade f.eks. nye installationer i hænderne på en professionel. Hvis man lader et ufaglært udføre arbejdet, er der store risici forbundet hermed. For det første er det farligt især ved VVS-installationer at montere og installere selv. Her løber man en stor risiko, hvor man sætter både sig selv og andre i fare, som f.eks. kan resultere i skoldning af varmeanlæg eller eksplosion af gasfyr på grund af fejlinstallationer. I de tilfælde dækker garantien ikke, og derfor er det vigtigt ikke at kaste sig ud i et projekt, som man ikke kan udføre.

Konkurrencedygtige priser og et veludført stykke arbejde

De fleste grunde til, at man vælger at udføre VVS-arbejde selv, er fordi man tror, at man sparer flest penge på den måde. Dog kan vi med vores kvalitetssikrede service udføre arbejdsopgaverne til konkurrencedygtige priser. På den måde sikrer du dig selv, andre og din pengepung ved at få arbejdet udført under de rette sikkerhedsmæssige foranstaltninger, hvor du undgår at skulle betale for uforudsete fejl eller mangler senere hen. Det er derfor den mest økonomiske løsning at vælge en autoriseret VVS-montør.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Ring på tlf. 4373 4100 eller send en mail til os på [email protected]. Vi står klar til at varetage din VVS-installation i Roskilde.

Åbningstider

Alle hverdage mandag til fredag fra kl. 10.00-17.00
Lørdag har vi åben fra kl: 09.00-13.00
Søndag – Lukket

4373 4100

[email protected]