Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Din VVS-installatør i Roskilde og omegn

4373 4100

Hos Leon Petersen har vi mange års erfaring med store som små VVS-installationer, og derfor vil vi også rigtig gerne hjælpe dig med din arbejdsopgave. Vi er autoriserede VVS-installatører, hvilket gør, at du kan være 100 % tryg ved, at vi overholder lovgivningen og leverer et kvalitetssikret resultat. I et samarbejde med os er du sikret en fagmand, der udelukkende vælger den bedste løsning for dig. Her tænker vi både i forhold til pris, materialer og behov. Vi vælger aldrig en billig løsning nu og her, hvis vi kan se, at løsningen på sigt vil blive dyrere end forventet. Derfor sørger vi altid for at informere og rådgive vores kunder grundigt, så de får et resultat, som de er glade for i mange, mange år. Vi hjælper gerne med el, VVS og kloak hos private såvel som erhvervskunder og offentlige.

Derfor skal du vælge en autoriseret VVS-installatør

Der er nogle VVS-arbejdsopgaver, som man godt må og kan udføre selv som f.eks. at montering af en vandhane eller et blandingsbatteri. Dog er det vigtigt at overlade f.eks. nye installationer i hænderne på en professionel. Hvis man lader et ufaglært udføre arbejdet, er der store risici forbundet hermed. For det første er det farligt især ved VVS-installationer at montere og installere selv. Her løber man en stor risiko, hvor man sætter både sig selv og andre i fare, som f.eks. kan resultere i skoldning af varmeanlæg eller eksplosion af gasfyr på grund af fejlinstallationer. I de tilfælde dækker garantien ikke, og derfor er det vigtigt ikke at kaste sig ud i et projekt, som man ikke kan udføre.

Konkurrencedygtige priser og et veludført stykke arbejde

De fleste grunde til, at man vælger at udføre VVS-arbejde selv, er fordi man tror, at man sparer flest penge på den måde. Dog kan vi med vores kvalitetssikrede service udføre arbejdsopgaverne til konkurrencedygtige priser. På den måde sikrer du dig selv, andre og din pengepung ved at få arbejdet udført under de rette sikkerhedsmæssige foranstaltninger, hvor du undgår at skulle betale for uforudsete fejl eller mangler senere hen. Det er derfor den mest økonomiske løsning at vælge en autoriseret VVS-montør.
Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Ring på tlf. 4373 4100 eller send en mail til os på bad@leonpetersen.dk. Vi står klar til at varetage din VVS-installation i Roskilde.

Åbningstider


Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands