Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Din VVS-installatør i Roskilde og omegn

4373 4100

Hos Leon Petersen har vi mange års erfaring med store som små VVS-installationer, og derfor vil vi også rigtig gerne hjælpe dig med din arbejdsopgave. Vi er autoriserede VVS-installatører, hvilket gør, at du kan være 100 % tryg ved, at vi overholder lovgivningen og leverer et kvalitetssikret resultat. I et samarbejde med os er du sikret en fagmand, der udelukkende vælger den bedste løsning for dig. Her tænker vi både i forhold til pris, materialer og behov. Vi vælger aldrig en billig løsning nu og her, hvis vi kan se, at løsningen på sigt vil blive dyrere end forventet. Derfor sørger vi altid for at informere og rådgive vores kunder grundigt, så de får et resultat, som de er glade for i mange, mange år. Vi hjælper gerne med el, VVS og kloak hos private såvel som erhvervskunder og offentlige.

Derfor skal du vælge en autoriseret VVS-installatør

Der er nogle VVS-arbejdsopgaver, som man godt må og kan udføre selv som f.eks. at montering af en vandhane eller et blandingsbatteri. Dog er det vigtigt at overlade f.eks. nye installationer i hænderne på en professionel. Hvis man lader et ufaglært udføre arbejdet, er der store risici forbundet hermed. For det første er det farligt især ved VVS-installationer at montere og installere selv. Her løber man en stor risiko, hvor man sætter både sig selv og andre i fare, som f.eks. kan resultere i skoldning af varmeanlæg eller eksplosion af gasfyr på grund af fejlinstallationer. I de tilfælde dækker garantien ikke, og derfor er det vigtigt ikke at kaste sig ud i et projekt, som man ikke kan udføre.

Konkurrencedygtige priser og et veludført stykke arbejde

De fleste grunde til, at man vælger at udføre VVS-arbejde selv, er fordi man tror, at man sparer flest penge på den måde. Dog kan vi med vores kvalitetssikrede service udføre arbejdsopgaverne til konkurrencedygtige priser. På den måde sikrer du dig selv, andre og din pengepung ved at få arbejdet udført under de rette sikkerhedsmæssige foranstaltninger, hvor du undgår at skulle betale for uforudsete fejl eller mangler senere hen. Det er derfor den mest økonomiske løsning at vælge en autoriseret VVS-montør.
Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Ring på tlf. 4373 4100 eller send en mail til os på bad@leonpetersen.dk. Vi står klar til at varetage din VVS-installation i Roskilde.

Åbningstider


Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands